فرصت فوق العاده برای متقاضیان جوان جهت زندگی و تحصیل در امریکا

امروز می خواهم لینک و فورمی را معرفی کنم که تنها کمتر از دو هفته دیگر کار رسمی پروسس آن شروع می‌شود و کسانی که قبول شوند در سال 2023 به ایالات متحده امریکا انتقال داده خواهند شد. لطفا فراموش نکنید که این لینک، یک لینک عمومی برای تقاضا پناهندگی نیست و همه واجد شرایط نیستند. در معرفی قبلی که لینک سازمان خبرنگاران بدون مرز را معرفی کرده بودم، هزاران نفر که واجد شرایط نبودند نیز خودشان را ثبت کردند که در نهایت متولیان این سازمان تصمیم گرفتند لینک را موقتا حذف کنند. اما این فرصت یکی از فوق العاده …

فورم ثبت نام برای خبرنگاران برای درخواست تخلیه به آلمان

یادداشت مهم: تا اکنون تنها یک لینک برای خبرنگاران مشخص و معرفی شده است. البته ممکن است برنامه هماهنگی که «یک تیم ویژه از نهادهای مشخص غیر دولتی آلمان است» یک یا چند فورم یا ایمیل واحد را طی روزهای آینده نیز معرفی کنند. در هر صورت شما باید با برخی موارد آشنا شوید که در سایت وزارت خارجه آلمان تذکر یافته است: بر اساس توضیحاتی که در سایت وزرات خارجه آلمان آمده است: دولت آلمان یک برنامه پذیرش در افغانستان بر اساس بخش 23 (2) قانون اقامت آلمان در نظر گرفته است و بر اساس آن شهروندان افغانستان که …

کدام‌ کشور برای زندگی بهتر است، آلمان یا کانادا؟

یادداشت: این مقاله ترجمه کامل فارسی یک مقاله انگلیسی است. این مقاله در اکتوبر سال ۲۰۲۲ نوشته شده است. لینک مقاله اصلی به زبان انگلیسی نویسنده: آنا – پژوهشگر مهاجرت در کانادا آلمان و کانادا در صدر فهرست بهترین مکان‌های جهان برای مهاجرت قرار دارند. هر کشور مزایای باورنکردنی را برای همه خارجی‌ها، از جمله کارگران ماهر، مهاجران، دانش‌جویان و دیگران ارائه می‌دهد. هر دو مکان از نظر سهولت اخذ اقامت و قدرت اقتصادی خود جذاب هستند. آلمان و کانادا دارای استانداردهای زندگی بالا و حقوق عالی هستند. آلمان چهارمین اقتصاد بزرگ جهان را دارد، در حالی که کانادا جامعه‌ای …

میانگین سرعت اینترنت بر اساس کشورها ۲۰۲۲

در این نوشته خواهید خواند که کدام کشورها دارای بهترین و پر سرعت ترین اینترنت ها در سرتاسر جهان هستند. بهترین و بالاترین سرعت اینترنت خواهید دانست که متعلق به کدام قاره و کدام کشورها است. این مقاله یکی از بهترین مقاله های در زمینه سرعت اینترنت در سرتاسر جهان است.

موشک ‘استینگر’؛ قصه‌های اسلحه‌ای که شوروی را زمین‌گیر کرد

در پایان ماه دسامبر سال ۱۹۷۹، زمانی‌که بسیاری از قدرت‌های غرب و شرق، غرق در جشن کریسمس بودند، مسکو یک تشکیل نظامی را به افغانستان فرستاد، بدون آن‌که تصور کند یکی از مرگ‌بارترین جنگ‌های تاریخ در حال رقم خوردن است. برنامه‌ریزی اتحاد جماهیر شوروی، ابتدا یک جنگ شش ماهه بود، جنگی که هیچ مبنای قانونی نداشت. هم‌زمان با آن، درست در روزی که رهبری شوروی تصمیم حمله به افغانستان را گرفت، ناتو موشک‌های “پرشینگ ۲” را در اروپا مستقر کرد. جنگ سرد میان غرب و شرق در آن روزها در اوج قرار داشت. دلیل حمله نیروهای شوروی به افغانستان «تأمین …

پادکست | سرودهای ملی افغانستان؛ از ۱۹۲۹ تا ۲۰۲۱

مردم افغانستان از اواخر سال‌های زعامت امیر امان‌الله خان تا سال ۲۰۲۱ و سقوط جمهوریت بدون احتساب سرود طالبان، هفت سرود ملی را تجربه کرده‌اند. بدون تردید، در این بازه‌ی زمانی، هیچ سرود ملی‌ای در جهان به دلیل تغییرات سیاسی به این پیمانه دچار تحول و تغییر نشده است. به این معنا که هیچ نسلی در افغانستان با یک سرود ملی به پیری نرسیده و سرودهای مختلف پس از به میان آمدن تحولات سیاسی و تغییر در حاکمیت‌ها عوض شده‌اند. در یادداشت زیر، درباره تاریخ‌چه هر سرود ملی، متن و ملودی آن معلوماتی ارائه خواهد شد. نخستین سرود ملی افغانستان …

پادکست| روایت فرار اشرف‌غنی از زبان حامد کرزی

«روایت فرار» مجموعه گفت‌وگوهای چند ساعته تیم مستندساز ایرانی با حاکمان و سیاست‌مداران گذشته و حال افغانستان است. این مجموعه به تهیه‌کنندگی مصطفی شوقی با همراهی «علی‌رضا عینالو» به عنوان مجری در روزهای گذشته در کابل پایتخت تولید شده است. این تیم مستندساز گفت‌وگویی را با حامد کرزی رییس‌جمهور پیشین افغانستان داشته و در ابتدا از آقای کرزی خواسته تا چشم‌دید خود از تاریخ ۱۵ اگست را بیان کند.     نویسنده‌‌ ایرانی: هرات سرآمد همه‌ی شهرهای فرهنگی جهان است | پادکست  

نقش غیر عامدانه‌ی رسانه‌های افغانستان در تبدیل شدن به بازوی تروریزم

یادداشت: این مقاله که در آن به نقش رسانه‌های افغانستان در سقوط جمهوریت و عملکرد غیر عامدانه این رسانه‌ها در تبدیل شدن به بازوی ترورزیم پرداخته شده، در کتابی زیر نام «مجموعه مقالات کنفرانس مبارزات مدنی» از سوی اتحادیه صلصال در کشور سویدن به چاپ رسیده است.   رسانه‌ها از بزرگ‌ترین دستاوردهای افغانستان پس از سقوط طالبان در سال ۲۰۰۱ میلادی بودند. رسانه‌هایی که از بدو تولد تا سقوط جمهوری، تمرین مردم‌سالاری، مشق دموکراسی و مأموریت تقویت آزادی بیان را به پیش بُردند و تأثیرشان بر روشن‌گری در افغانستان را کمتر کسی می‌تواند نادیده بگیرد. اما با‌ آن‌هم کمی‌ها و …

دریا شده ست خواهر و من هم برادرش | با دکلمه خود شاعر

این شعر یکی از اشعار عالی استاد محمد علی بهمنی است. همچنان خوشبختانه کلیپ صوتی ای از خود استاد محمد علی بهمنی نیز حین دکلمه همین شعر پیدا کردم که درج این نوشته است. دریا شده ست خواهر و من هم برادرش شاعـــرتر از همیشه نشستـــــم برابرش خواهر سلام! با غزلــی نیمه آمدم تا با شما قشنگ شود نیم دیگرش می خواهم اعتراف کنم، هرغزل که ما با هـــم سروده ایم جهان کرده از برش خواهر زمان ، زمان برادر کشی است باز شاید بـــه گوش هــــا نرسد بیت آخـرش با خود ببر مرا کـــه نپوسد در این سکــــون شعری …

کتاب بهترین درس‌های زندگی؛ تی‌دی‌جیکز

کتاب بهترین درس‌های زندگی ترجمه روانی از گردآوری نکات مهم از سخنرانی‌های انگیزشی آقای تی‌دی.جیکز است. تی‌دی‌جیکز یکی از موفق‌ترین سخن‌رانان انگیزشی‌ست. برای دیدن تاثیر این نکات در زندگی‌تان بهتر است به‌دور از هرگونه کلیشه‌پردازی، نکات کتاب بهترین درس‌های زندگی را به‌ صورت عمیق در فکر و زندگی خودتان جاری سازید و از آن‌ها استفاده کنید. فهرست: الهام زندگی تصمیم‌ها بخشش کشمکش‌ها عشق و روابط ارتباطات سپاس‌گزاری نتیجه‌گیری نام کتاب : بهترین درس‌های زندگی نویسنده : سارا رزولت تعداد صفحه : ۲۶ صفحه حجم فایل : ۲۸۲ کیلوبایت

مردم جهان در مورد «فارسی» چه می‌پرسند و چه پاسخی می‌گیرند؟

اخیرا سعی کردم تا بدانم که شهروندان دنیا در مورد زبان فارسی به ویژه در جست‌وگر گوگل چه سوالاتی را مطرح ساخته‌اند و در عوض چه پاسخ‌هایی را از سوی سایرین دریافت می‌کنند. بیشترین سوالی که در گوگل در مورد زبان فارسی پرسیده شده این است که «آیا فارسی ارزش آموختن را دارد؟» و نیز دومین سوالی که بیش از سایر سوالات مطرح شده، این است که «آیا فارسی دشوارترین زبان برای آموختن است؟» برای این سوال‌ها از سوی سایر کاربران اینترنت که عمدتا انگلیسی زبان هستند، پاسخ‌هایی نیز ارائه شده است. اکنون می‌توانید در ادامه این متن، سوالات مطرح …

کورسوی امید در دل غربت – سفر به اوپسالای سویدن

برای شرکت در یک برنامه رسمی که از سوی اتحادیه صلصال برگزار می‌شد به شهر اوپسالا در ۷۰ کیلومتری مرکز استکلهم پایتخت سوئد/سویدن رفتم. در واقع، این برنامه گفتمانی تحت عنوان «مبارزات مدنی زنان افغانستان در دفاع از حقوق بشر و تأمین صلح» بود که در این شهر برگزار می‌شد. قصه‌هایی که هر چند برای هم‌نسلان ما طی بیست سال گذشته، تکراری و کسل‌کننده شده اما کسی هنوز از پا نیفتاده است. نسلی فگار و مجروح که برای دسترسی به پیش‌پا افتاده‌ترین حقوق خود تقلا می‌کنند، به مقوله‌های ارزشمندی مانند حق بشر، حق زندگی و حق دسترسی به عدالت بی‌باور …

باز نشر یک فهرست؛ اسامی ۴۷۷۵ قربانی کشتار اگسا

روزنامه ۸صبح  در روز چهارشنبه ۲۷ سنبله ۱۳۹۲، دست به انتشار فهرست بالغ بر ۴۷۷۵ نفری زد که توسط سازمان استخباراتی دولت کمونیستی وقت؛ «اگسا»، اعدام شده بودند و تا آن سال به عنوان مفقودالاثر کسی از آن‌ها خبری نداشت. به این معنا که کشته شدن یا نشدن این افراد تا آن روزها در هاله‌ای از ابهام قرار داشت و هیچ خانواده‌ای نمی‌دانست که بر سر بستگان مفقود شده‌ی‌شان در سال‌های مختلف چه آمده‌ است. این افراد در طی سال های ۱۳۵۷ تا ۱۳۵۸ یعنی طی مدت یک سال که مصادف بود با زعامت و حکومت‌داری «حفیظ الله امین»، توسط …